Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Weda
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Roboti submersibili Weda pentru apa potabila
Brand
B600/WR600
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Curatarea rezervoarelor fara oprirea furnizarii de apa potabila

WEDA - Underwater cleaning technology
Curatare impecabila in flux - fara golirea rezervorului - fara turbiditate - fara risipa de apa - fara bio-bactericide concentrate - fara oameni in interior - fara risc de accidente - fara efort de personal - fara a afecta furnizarea sau rezerva de incendiu - fara restrictionari de nici un fel!

Fiirma suedeza WEDA este unicul constructor mondial de roboti submersibili pentru curatarea diverselor rezervoare fara a le fi oprita functionarea sau a afecta in vreun fel fluxul tehnologic din care fac parte.

In domeniul producerii de apa potabila, inventariind riscurile pentru sanatate specifice stocarii volumelor mari de apa, WEDA si-a concentrat eforturile asupra  dezvoltarii unor roboti capabili sa elimine din rezervoare exact acele medii propice proliferarii unor agenti patogeni generatori de boli hidrice si anume: depunerile sedimentare minerale si/sau organice la nivel de pardoseala, precum si filmul microbiologic sau chiar stratul algifer de pe peretii laterali.

Practic, robotul WEDA dotat cu camera HD si far puternic, odata imersat, este ghidat cu telecomanda de un singur operator din exterior care vede tot ce se intampla sub apa pe monitorul unui PC. Constructia compacta si greutatea scazuta ii permite accesul inclusiv prin trape de vizitare de dimensiuni reduse sau in castele de apa. Avansand pe senile, ansamblul perie-pompa, patent propriu, curata si elimina sedimentele indiferent de grosime si de grad de tasare, fara sa creeze turbiditate (max. 27 NTU in cazul namolurilor usoare), cu pierderi minime de apa potabila (De ex. sub 2% pentru un rezervor/bazin de 5.000 mc). Filmul intregii operatiuni se stocheaza in memoria calculatorului si poate fi arhivat pe CD-DVD (Fisa tehnica in attach).

Este o tehnologie curata si sigura, fara sa necesite interventia umana in interiorul bazinelor; robotii nu au pierderi de ulei sau combustibil. Pompa puternica de 2,3 KW, motorul de autopropulsare si peria cu turatie variabila sunt alimentate cu o tensiune de 48 Volti pentru e elimina orice risc de accidente.

Operarea fiind extrem de usoara, cu costuri de exploatare scazute si mai ales fara a opri functionarea rezervoarelor, frecventa igienizarilor poate fi marita pentru a elimina orice risc de contaminare biologica sau bacteriana pe palierul final, astfel incat apa tranzitata sa fie in orice moment sanogena si curata.

Desigur, robotii WEDA pot opera cu aceeasi eficienta si in partea de tratare a apelor uzate, in bazine de decantare, de retentie de ape meteorice, turnuri de racire si chiar in bazinele de apa grea ale centralelor nucleare.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura